lauantai 17. marraskuuta 2012

Blog b-day Ruffian

Marraskuussa on tämän blogin synttärit (tarkemmin sanottuna ne oli 12.11), joten postaan sen kunniaksi. Viimeaikoina on ollut kova kiire enkä ole kerennyt kynsiä saati blogia miettimään. Samalla on kivojen blogien lukeminenkin jäänyt :( Vielä kiire ei ole helpottanut, mutta aion yrittää postailla. Asiasta seuraavaan eli kynsiin. Tässä kuvat melko onnistuneesta Ruffian-lakkauksesta. Idea näihin kynsiin lähti siitä, että hankin Essien viime kesän kokoelman Bikini So Teenyn, nätin vaaleansinisen lakan shimmerillä. Huomasin kuitenkin, että mulla oli jo entuudestaan saman sävyinen lakka, nimittäin Miyon tuoksulakka Tropicana. Tykkäsin myös Miyosta ja pääsin laittaa ne kynsille vertailuun. Pullossa ja joissain valaistuksissa ne on aika saman sävyiset, tsoin Miyo on aavistuksen tummempi ja savuisempi. Päätin sitten laittaa päälle Opin Suzi Says Feng Shui'ta, josko sävyero näkyisi paremmin ja kas, Essie (kaikissa kynsissä paitsi nimettömässä) alkoi näyttää kirkkaamman vaaleansiniseltä (kirkkaamman kuin pullossa) ja Miyo näytti samalta kuin muutenkin (nimettömäss). Jännä. Näyttääkö teillekin Bikini So Teeny erilaiselta kynsillä kuin pullossa? Pullon väri on mielestäni uniikimpi ja nätimpi.

Tässä vielä molemmat kynsillä eli BST kaikissa muissa kynsissä, paitsi nimettömässä T. Miyo peittää huonosti vaikka kynsillä on kolme kerrosta...

Molemmat lakat vierekkäin.

Kumpiko kannattaisi ostaa? No se riippuu mitä hakee. Essie on peittävämpi (peittää 2-3 kerroksella, Miyo tarvitsee 3+ kerrosta) ja suti on mukavan leveä ja sillä saa hyvin kynsinauhat tasaisesti. Miyon sutikaan ei ole huono. Miyo tuoksuu eli mikäli ei pidä tuoksulakoista niin kannattaa sikipata. Koko Essiessä on 14 ml ja Miyossa 8 ml. Suurin ero on hinnassa, Miyo maksaa muistaakseni 3.95 € Seppälöissä ja Essie Cittareissa yms. 14.90 €. Itse tykkään molemmista enkä aio luopua kummastakaan, mutta ei kukaan ei-kynsilakkafriikki molempia tarvitse ;)

2 kommenttia:

  1. Hienot! oon ihastunu jotenkin tohon ruffian-manikyyriin tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin mäkin, vaikka vasta muutaman kerran oon ruffiania kokeillut. Päälle tulevaksi lakaksi kannattaa valita joku lakka, missä on tarkka suti ja lakka, joka on peittävää.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :) Ei kiitos spämmiä/mainostusta. Mainostus/spämmikommentit poistetaan. / Thank you for your comment! :) Please, no advertizing/spamming. I will delete them!