perjantai 28. joulukuuta 2012

Gold & silver

Taas tuli pitkä tauko bloggaamiseen, olen pahoillani :( Joskus vaan on tajuton kiire eikä aikaa jää harrastuksille. Myös muiden blogien lukeminen on jäänyt, mikä on myös sääli. Mutta nyt vihdoin sain inspiraation postata! :)

Mulla on ollut tuo IsaDoran Silver Flicks hopeinen halkeilulakka jo kauan, mutta en vaan ole oppinut tykkäämään siitä :/ Se on outoa, olenhan yhä ihastunut halkeilulakkoihin! Mutta kun en vaan saa tuolla sellaisia isoja halkeemia mitä haluaisin! Aina tulee tuollaista pientä ja epämääräistä jälkeä, mikä sulautuu pohjaväriin :( Mutta noin muuten tykkään tästä yhdistelmästä, metallia; kultaa ja hopeaa samassa! Pitää tehdä jotain hopea + kultalakkauksia lisää :)


Käytin näköjään pelkkiä IsaDoran lakkoja eli alle Second Nail, sitten Gold Sparkles x 2 ja päälle Silver Flicks-halkeilulakka. Aika juhlava lopputulos vaikka kontrasti ei ollut mielestäni tässä tarpeeksi suuri.

Tykkäättekö yhdistää kultaa ja hopeaa vai onko se ihan mautonta?

2 kommenttia:

 1. Minusta oikein kivat! Sopisivat hyvin esim. uuteen vuoteen. :)

  Sattumalta minulla on nuo samat lakat, joten täytyy kokeilla itsekin. Kiitos vinkistä kivaan yhdistelmään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Omasta mielestä nuo ei erotu paljoa toisistaan, mutta ehkei niiden tarvitsekaan :)

   Kokeile ihmeessä! Tästä manikyyristä voi saada erilaisen riippuen miten halkeamat muodostuu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :) Ei kiitos spämmiä/mainostusta. Mainostus/spämmikommentit poistetaan. / Thank you for your comment! :) Please, no advertizing/spamming. I will delete them!