sunnuntai 30. joulukuuta 2012

TBS Almond Nail & Cuticle Oil

Sain lahjaksi The Body Shopin mantelikynsinauhaöljykyniä kaksin kappalein :D Olin toivonut tuota siitä lähtien kun näin näitä TBS:n liikkeessä. Vielä en ole testannut (olen maailman laiskin kynsiöljyn käyttäjä!), mutta tarkoitus on testata onko nämä kynämalliset kynsinauhaöljyt kätevämpiä kuin lakkapullossa tulevat :) Odotukset on tästä mantelikynsiöljystä korkealla!

Oletteko te kokeilleet tätä Almond Nail & Cuticle Oilia?

8 kommenttia:

 1. en ole mut pitäs varmaan jotain tollasta testata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rapotoin sitten mitä tykkäsin tästä, hinta tuolla oli muistaakseni kympin luokkaa enkä oikein muualla Suomen kaupoissa ole törmännyt noihin. Paitsi Stokkalla OPIn ja Orlyn versioihin, mutta hinta oli aika suolainen...

   Poista
 2. viime helmikuussa ostin tämän kyseisen kynsinauhaöljykynän ja se on ihan paras! Se tekee niiiiiiiiiin hyvää kynsinauhoille ja on muuten tosi hyväntuoksuinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla että tuo toimii. Ehkä se motivoisi mua ahkerampaan kynsinauhojen öljyämiseen ;)

   Poista
 3. Ei vitsi! Mä en oo tiennykkään, että tällanen kuuluu The Body Shopin valikoimaan!!:) Vaikuttaa kätevältä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kokeilun mukaan tämä TB:n kynä on tosi näppärä eikä öljy valu ympäriinsä :) Suosittelen!

   Poista
 4. En ole kokeillut juuri tätä tuotetta, mutta toisen merkin kynsinauhaöljy mulla on ollut. Ja toimii, on niin kätevä! Mun tulee tosi laiskasti käytettyä pipetti/"kynsilakka"pullossa olevia öljyjä, mutta kynät on superkäteviä..! :)(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kokeilun jälkeen voin sanoa, että oon samaa mieltä :) Niin kätevä! Nyt jopa jaksan öljytä kynsinauhoja kun se on niin helppoa ja mukavaa :) Tietysti voisi tutkailla halvempaa versiota jos kerta muunkin merkkiset öljykynät toimii yhtä hyvin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :) Ei kiitos spämmiä/mainostusta. Mainostus/spämmikommentit poistetaan. / Thank you for your comment! :) Please, no advertizing/spamming. I will delete them!